Söpö ja silkinpehmeä Seppo kavereineen hurmaa emännän kuin emännän — Lappeenrantalaisen Maija Koivulehdon kotona vilistää 12 aikuista ragdollia ja muutama teini-ikäinen

Ragdoll on hyvästä syystä yksi suosituimmista kissaroduista. Lappeenrantalainen kasvattaja Maija Koivulehto arvostaa kissoissa samaa piirrettä kuin ihmisissä: rehellisyyttä ja vilpittömyyttä.

Kai Skyttä

Seppo on yksi Maija Koivulehdon 12 ragdollista.

Harvoin tapaa näin söpöä Seppoa. Se köllöttelee kiltisti emäntänsä sylissä eikä säikähdä, vaikka ventovieras tulisi rapsuttelemaan vatsaa.
— Tämä on yksi syy, miksi ragdollia ei voisi pitää vapaana ulkona. Ne ovat tosi luottavaisia ja ajattelevat, että kaikki haluavat niille hyvää, Maija Koivulehto hymyilee.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet