Lappeenrantalaista naiskauneutta Missi Suomi -kilpailussa — Lyseon lukion abi Eevi Ihalainen ja farmaseutiksi opiskeleva Birgitta Venäläinen ovat 20:n semifinalistin joukossa

Nadi Hammouda

Eevi Ihalainen

Nadi Hammouda

Birgitta Venäläinen

Lappeenrantalainen 18-vuotias Eevi Ihalainen opiskelee tällä viikolla missintaitoja Vantaan Martinlaaksossa. Miljoonahuvila Villa Grandeen ovat kokoontuneet 20 Miss Suomi —semifinalistia, joiden joukkoon Lyseon lukion abiturientti kuuluu.

Perinteisessä kauneusmittelössä on tänä vuonna harvinaisen kova edustus Etelä-Karjalasta. Semifinalistien joukkoon on valittu myös toinen lappeenrantalainen, 20-vuotias Birgitta Venäläinen.

Venäläinen on kruunattu aiemmin vuoden 2014 Miss Lappeenrannaksi. Itä-Suomen koulusta ylioppilaaksi kirjoittanut nuorin nainen muutti vuosi sitten Helsinkiin opiskellakseen farmaseutiksi.

Loppukilpailuun pääsee 10 kilpailijaa, joten semifinalisteista putoaa puolet pois.

 

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet