Lappeenrantalainen Petja Pulkkinen esittää punaista ja valkoista sotilasta, mutta aikoo itse korvata aseen lauluäänellään sotaväessä

Näytteleminen vei lopulta voiton Petja Pulkkisen taideharrastuksissa. Savitaipalelaislähtöinen abiturientti yrittää Teatterikorkeakouluun jo tänä keväänä.

Mika Strandén

Petja Pulkkinen on oppinut sodan mielettömyyden sekä punaisena että valkoisena Koston keväästä. Näyttelijän ammatista työuraa toivovan nuorukaisen näkee Kehruuhuoneen musiikkinäytelmän ohella Lappeenrannan kaupunginteatterin lavalla Lokissa toukokuun loppupuolelle saakka.

Humalainen valkoinen sotilas Sere taluttaa demarikansanedustajaa pistooli kädessä. Laukaus päättää paikallisen merkkihenkilön elämän. Punaisella puolella lämminsydäminen Jako säilyy ihmisystävänä pitkään, mutta sitten sota alkaa kylmettää miehen sisintä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset