Tilaajalle

Ruisleivän pitää olla hiivaton ja täysrukiinen, päätti eteläkarjalaisleipomoiden leipiä järjestykseen pannut Etelä-Saimaan maisteluryhmä — Imatralla ja Parikkalassa paistetut leivät nousivat kärkeen, mutta Hanhijärvelle meni eniten ykkössijoja

Etelä-Saimaan testiryhmä maistoi viisi eteläkarjalaista ruisleipää. Niiden väliset erot jäivät pieniksi, mutta juureen tehdyt leivät erottuivat.

Kai Skyttä

Kynien ja käsien ohella kävi suu, kun Etelä-Saimaan 7-henkinen, happamasta pitävä testiryhmä maistoi viisi eteläkarjalaista ruisleipää runsaasti suolatun voin kanssa.
Kynien ja käsien ohella kävi suu, kun Etelä-Saimaan 7-henkinen, happamasta pitävä testiryhmä maistoi viisi eteläkarjalaista ruisleipää runsaasti suolatun voin kanssa.

Eteläkarjalainen ruisleipäperinne maistuu tällä hetkellä parhaimmalta Imatralla ja Parikkalassa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset