Nuijamiehen valot syttyvät tammikuussa — musiikkipainotteisessa kulttuuritilan tukitapahtumassa lavalla nousevat muun muassa Laineen Kasperi ja Stam1na

Irtaimistosta riisuttuun teatterisaliin rakennetaan tilapäinen katsomo. Tapahtuma-alueita ovat teatteriaula ja -sali. Aulan tapahtumiin on vapaa pääsy.

Kai Skyttä

Elokuvateatteri Nuijamies on tapahtumakäytössä tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Saliin rakentuu tilapäinen katsomo.
Elokuvateatteri Nuijamies on tapahtumakäytössä tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Saliin rakentuu tilapäinen katsomo.

Lappeenrantaan tulee kesä keskelle talvea. Kulttuuritila Nuijamies -yhdistyksen tukitapahtuman ohjelma on kuin musiikkifestivaali, jossa on kyytipoikana elokuvaa, lastentapahtumaa ja teatteria.
Entisessä leffateatterissa esiintyviä artisteja ovat muun muassa Joose Keskitalo, Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki, Risto Ylihärsilä ja Stam1na sekä Pave Maijanen ja Pronssinen Pokaali.
— Idea on tarjota isoja kotimaisia nimiä ja paikallista osaamista, joka on mittavaa Lappeenrannassa, tapahtumatuottaja Hanna Airikka toteaa.
Osaamista esitellään päättäjille omassa tilaisuudessa.
Yhdistyksen jäsenten oman osaamisen kirjo on lavea. Musiikin lisäksi kaksipäiväinen Ensimmäinen sytyttää valot -tapahtuma nostaa siitä esille lastenkulttuuria ja teatterin tekemistä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet