Ystävänpäivän Osterikeittoa ja kalsarikännit -esitys peruttu Nuijamiehessä sairastapauksen vuoksi

Veini Nupponen

Tuija Rantalainen ja Heikki Salo (oik.) ovat kiertäneet Osterikeittoa -esityksensä kanssa ympäri maata. Lappeenrannan esitys 14.2. on peruttu.
Tuija Rantalainen ja Heikki Salo (oik.) ovat kiertäneet Osterikeittoa -esityksensä kanssa ympäri maata. Lappeenrannan esitys 14.2. on peruttu.

Osterikeittoa ja kalsarikännit -esitys Kulttuuritila Nuijamiehessä 14. helmikuuta on peruttu. Tuija Rantalaisen ja Heikki Salon torstaiksi suunniteltu esitys on peruttu sairastapauksen vuoksi.

Nuijamiehen toiminnanjohtaja Riikka Hjelt-Taposen mukaan jo ostetut liput voi lunastaa takaisin tai käyttää perjantain tai lauantain tapahtumiin. Perjantaina Nuijamiehessä esiintyvät Janus & Anna Hanski ja lauantaina lontoolainen jazzyhtye The Filthy Six.

Liput etukäteen ostaneet voivat sopia lippujen palautuksesta Riikka Hjelt-Taposen kanssa esimerkiksi sähköpostitse osoitteessa riikka@nuijamies.fi tai puhelimitse numeroon 044 986 2924.

Etelä-Saimaa haastatteli ruokolahtelaislähtöistä Rantalaista esityksen tiimoilta viime perjantaina.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet