Voice of Finlandissa kisaava imatralainen Veera Vento luki uutisen Olli Lindholmin kuolemasta puhelimestaan: ”Tosi järkyttävää, tosi surullista”

Voice of Finlandin jo kuvatun materiaalin kohtalosta ei ole tietoa.

Saku Tiainen

Olli Lindholm valitsi Veera Vennon omaan talliinsa. Miten kisa nyt jatkuu, on avoinna.
Olli Lindholm valitsi Veera Vennon omaan talliinsa. Miten kisa nyt jatkuu, on avoinna.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä menehtynyt Olli Lindholm tuli tutuksi imatralaiselle Veera Vennolle, 21, laulukilpailu Voice of Finlandin kuluvalla tuotantokaudella, kun Lindholm valitsi Vennon omaan talliinsa.

Suru-uutinen Lindholmin poismenosta tavoitti Veera Vennon tänään puolenpäivän jälkeen. Hän luki uutisen omasta puhelimestaan.

— Ei ole keretty ottaa yhteyttä vielä (Voice of Finlandin) tuotannosta. Varmasti kaikki ovat sielläkin vielä niin järkyttyneitä, Veera Vento sanoo.

Tosi monta kertaa tavattiin, tehtiin töitä yhdessä koko syksy. — Veera Vento

”Tosi järkyttävää, tosi surullista”

Järkyttynyt on Veera Ventokin.

Oman valmentajan kuolema tuli täydellisenä shokkina ja yllätyksenä. Mikään Olli Lindholmissa ei antanut vihiä esimerkiksi terveysongelmista.

— Tosi järkyttävää, tosi surullista. En osaa oikein muuta sanoa.

Veera Vento ehti tavata Lindholmin useita kertoja syksyn aikana.

Vento kertoo oppineensa Lindholmilta lyhyessä ajassa paljon esimerkiksi esiintymisestä ja artistina olemisesta. Tämän ammattitaito, mutta myös hyväsydämisyys, tekivät häneen vaikutuksen.

— Tosi monta kertaa tavattiin, tehtiin töitä yhdessä koko syksy. Ei mitään pahaa sanottavaa hänestä, sanoo Veera Vento surullisena.

Miten käy kilpailun?

Vento ei osaa kertoa, miten jo kuvatulle materiaalille nyt käy. Hänet pitäisi nähdä seuraavaksi televisiossa kaksintaistelu-osiossa todennäköisesti maaliskuun aikana.

Vennon omat ajatukset ovat tällä hetkellä aivan muualla kuin kilpailussa.

— Suruvalittelut omaisille.

Katja Neuvonen

Olli Lindholm menehtyi äkilliseen sairauskohtaukseen maanantain ja tiistain välisenä yönä. Asiasta kertoi Yö-yhtye kotisivuillaan.
Olli Lindholm menehtyi äkilliseen sairauskohtaukseen maanantain ja tiistain välisenä yönä. Asiasta kertoi Yö-yhtye kotisivuillaan.