Lappeenrannan kaupunginteatterin kevään ensi-illat siirtyvät syksyyn: Tarjolla Idän pikajunan arvoitus, M/S Framilla -risteilyrevyy, Lehmusten kaupunki ja 9 hyvää syytä elää

Vierailuesitys Eino Leinon eksät – enemmän ja vähemmän muusina esitetään 29. lokakuuta.

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Lappeenrannan kaupunginteatterin kevääksi suunnitellut ensi-illat siirtyvät syksyyn. Kuvituskuva.
Lappeenrannan kaupunginteatterin kevääksi suunnitellut ensi-illat siirtyvät syksyyn. Kuvituskuva.

Lappeenrannan kaupunginteatterin kevääksi suunnitellut ensi-illat siirtyvät syksyyn, teatteri kertoo tiedotteessaan. Koronaviruspandemian vuoksi kaikki kaupunginteatterin kevään esitykset sekä muut yleisötilaisuudet on peruttu.

Lastenteatterinäytelmä Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä sekä suurella näyttämöllä esitetty Liian paksu perhoseksi jäävät pois ohjelmistosta.

Idän pikajunan uusi ennakkonäytös pidetään perjantaina 2. lokakuuta ja ensi-ilta lauantaina 3. lokakuuta. M/S Framilla -risteilyrevyyn ensi-ilta on perjantaina 13. marraskuuta.

Vierailuesityksen Eino Leinon eksät – enemmän ja vähemmän muusina esityspäivä on 29. lokakuuta.

Idän pikajunan arvoituksen ennakkonäytökseen hankitut liput siirtyvät automaattisesti syksyn ennakkopäivälle. Muiden näytösten pääsyliput voi vaihtaa uuteen ajankohtaan asiakaspalvelukeskus Winkissä. Idän pikajunan arvoituksen sekä risteilyrevyyn lippuja voi nyt varata.

Syksyllä esitetään myös Lehmusten kaupunki ja 9 hyvää syytä elää

Syksyllä ensi-iltansa saavat myös Lehmusten kaupunki ja 9 hyvää syytä elää.

Helena Anttonen on uudelleendramatisoinut Laila Hirvisaaren suositun romaanin Lehmusten kaupunki. Se on tarina rakuunoiden kaupungista, Lappeenrannasta vuonna 1929.

Näytelmä toteutetaan musiikkinäytelmänä, jossa kuullaan Pave Maijasen musiikkia.

Syyskauden neljäntenä ensi-iltanäytelmänä on Ilmari Pursiaisen ohjaama 9 hyvää syytä elää. Anna Krogeruksen toivoa ja nyky-yhteiskunnan ilmiöitä käsittelevä ajankohtainen näytelmä on vastalause yksilökeskeiselle arvomaailmalle.

Lehmusten kaupungin ja 9 hyvää syytä elää -näytelmien lipunmyynti alkaa heti aikataulujen varmistuttua.

Ennakkoon ostettujen lippujen vaihtaminen tai palautus

Lahjakorttien eräpäivää on siirretty puoli vuotta eteenpäin

Ennakkoon ostettujen, peruuntuneiden esitysten liput voi vaihtaa jonkin toisen esityksen lippuun tai teatterin lahjakorttiin. Lippujen vaihtoa varten asiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä Winkkkiin joko sähköpostitse teatteri@lappeenranta.fi tai puhelimitse.

Mikäli lipun vaihtaminen uuteen näytökseen ei onnistu, palautetaan ostetuista lipuista rahat takaisin asiakkaalle.

Niiden kaupunginteatterin lahjakorttien, joiden eräpäivä olisi ollut tämän kevään aikana, eräpäivää on siirretty puolella vuodella eteenpäin.