"Nuijamies on aina ollut lähellä sydäntäni" — Kulttuuritila Nuijamiehelle toiminnanjohtaja ja vuokrasopimus Osuuspankin kanssa

Riikka Hjelt-Taponen aloittaa yhdistyksen toiminnanjohtajana elokuussa. Samalla Kulttuuritila Nuijamies saa elokuvateatterin käyttöönsä.

Mika Strandén

Kulttuuritila Nuijamies -yhdistyy ruuvaa ensi töiksi 160 leffatuolia kiinni tyhjään elokuvateatteritilaan. Kuva tammikuulta 2018.
Kulttuuritila Nuijamies -yhdistyy ruuvaa ensi töiksi 160 leffatuolia kiinni tyhjään elokuvateatteritilaan. Kuva tammikuulta 2018.

Kulttuurituottaja Riikka Hjelt-Taponen on valittu Kulttuuritila Nuijamiehen toiminnanjohtajaksi. Viimeksi Eksoten hallinnossa sihteerinä työskennellyt Hjelt-Taponen (s. 1976) aloittaa tehtävässä elokuun alussa.

Lappeenrannassa syntynyt ja kaupungissa nykyisin asuva Hjelt-Taponen vastaa yhdistyksen juoksevista asioista ja yrityspuolen tehtävistä. Kulttuurituottaja-koulutuksen ohella hänellä on kokemusta yritysmyynnistä.

Hjelt-Taponen on ollut Kulttuuritila Nuijamiehen jäsen yhdistyksen perustamisesta lähtien ja pitää sen toimintaa tärkeänä.

— Nuijamies on aina ollut lähellä sydäntäni, ja kaupungista on puuttunut sellainen kulttuuritila.

Kulttuuritila Nuijamies etsi toiminnanjohtajaa keväällä. 12 haki tehtävää, joista yhdistys haastatteli kahdeksaa. Palkatun toiminnanjohtajan ohella yhdistys aikoo ostaa jatkossa myös ulkopuolisia konsultaatiopalveluita.

Toiminnanjohtajan pesti kestää alustavasti tammikuun 2019 loppuun, jonne saakka yhdistyksellä on rahoitusta. Pestin käynnistyessä toiminnanjohtajalla on myös käytössä elokuvateatteri, jonne suunnitella toimintaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet