Lentoemäntä menestyy kansainvälisissä laulukilpailuissa — perjantaina Silja Aalto esiintyy Lappeenrannassa

Kun Silja Aallon äiti sairastui vakavasti, lentoemäntä ja perheenäiti päätti toteuttaa unelmansa ja opiskella oopperalaulajaksi.

Heikki Tuuli

Silja Aalto on opintovapaalla Finnairilta ja viimeistelee opintojaan Sibelius-Akatemiassa.
Silja Aalto on opintovapaalla Finnairilta ja viimeistelee opintojaan Sibelius-Akatemiassa.

Laulava Lappeenranta -konsertin solistilla Silja Aallolla on mitä odottaa. Muutaman viikon kuluttua hän astuu estradille New Yorkin Lincoln Centerissä järjestettävässä gaalakonsertissa.
Mahdollisuus konsertoida maailman mahtavimmassa metropolissa on palkinto kilpailumenestyksestä. Aalto osallistui viime talvena New Yorkissa Metropolitan International Vocal –kilpailuun ja nappasi oopperasarjan voiton.
— Aion ottaa konsertin nautinnollisena elämyksenä. Koskaan ei toki tiedä, ketä yleisön joukossa istuu. Onko siellä mahdollisesti joitain agentteja tai muita laulualan merkittäviä ihmisiä, sopraano sanoo.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet