Lemin musiikkijuhlat julkisti ensimmäiset kiinnityksensä hyvissä ajoin — festivaali kasvaa viisipäiväiseksi kesällä 2019

Gregor Hohenberg

Pianistivelho Iiro Rantala konsertoi Lemin musiikkijuhlilla ensi kesänä.
Pianistivelho Iiro Rantala konsertoi Lemin musiikkijuhlilla ensi kesänä.

Lemin musiikkijuhlat on julkaissut ensimmäiset kiinnityksensä kesän 2019 tapahtumaan. Juhlien tähtiesiintyjiä ovat muun muassa pianisti Iiro Rantala ja baritoni Jorma Hynninen.

— Kesän uutuuksia on Lapset estradilla -konsertti, jossa kuullaan hieman yli 10-vuotiaita eteläkarjalaisia tai juuriltaan eteläkarjalaisia lahjakkuuksia, taiteellinen johtaja Tuulikki Närhinsalo kertoo tiedotteessa.

Viisipäiväiseen festivaalin mahtuu tuttuun tapaan musiikkia kaikenikäisille kuulijoille ja jokaiseen makuun ooppera-aarioista rokkiin ja kamarimusiikista etnoon. Vuoden 2019 teema on Musiikissa soi kesä.

Lemin musiikkijuhlien ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessaan maaliskuussa. Tapahtuman liput tulevat myyntiin 8. maaliskuuta. Festivaali järjestetään 24.—28. heinäkuuta 2019.

Jorma Hynninen oli Lappeenrannan laulukilpailujen ensimmäinen voittaja vuonna 1969 ja esiintyy kilpailujen juhlavuonna myös Lemin musiikkijuhlilla kesällä 2019.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat