Kimpisen musiikkiluokkalaisten räp juhlistaa 100-vuotiasta Suomea — katso video tästä

Hanna Hyvärinen

Kimpisen koulun musiikkiluokkien räp-video kuvattiin syyskuussa kolmessa paikassa: Kimpisen koululla, Myllysaaren uimarannalla ja
Lappeenrannan Raatihuoneella. Kuvassa räppärit Thomas Mälkiä, Joel Puranen ja Paulus Turunen.
Kimpisen koulun musiikkiluokkien räp-video kuvattiin syyskuussa kolmessa paikassa: Kimpisen koululla, Myllysaaren uimarannalla ja Lappeenrannan Raatihuoneella. Kuvassa räppärit Thomas Mälkiä, Joel Puranen ja Paulus Turunen.

Kimpisen koulun 4. ja 6. musiikkiluokat ovat julkaisseet #Suomi100 -musiikkivideon Youtubessa maanantaina. Video juhlistaa sekä 100-vuotiasta Suomea että Lappeenrannan musiikkiluokkien 50-vuotisjuhlavuotta.
4M-luokan oppilas Joel Puranen on sanoittanut ja säveltänyt teoksen, jossa hän räppää yhdessä 6M-luokan oppilaiden Thomas Mälkiän ja Paulus Turusen kanssa.

Parasta projektissa ovat olleet kuvauspäivät. Joel Puranen

Idea videon tekemisestä syntyi kesän aikan, kun suuren suosion saanut räppi ensiesitettiin Kimpisen koulun kevätjuhlassa. Syksyn aikana musiikkiluokkalaiset ovat päässet mukaan musiikkivideon tekemiseen.
— Parasta projektissa ovat olleet kuvauspäivät ja se, kun itse pääsi näkemään videon ensimmäistä kertaa. Se vaan tuntui niin hienolta,  toteaa Joel Puranen tiedotteessa.
Video on rahoitettu lahjoitusvaroin.

Mukana videon toteutuksessa olivat musiikkiluokkien opettajien Hanna Hyvärisen ja Elisa Malmin lisäksi koreografi Katja Puranen TwoStep -tanssistudiolta sekä teknisestä tuotannosta vastannut lappeenrantalainen HiskiShow.