Joulukojut valtaavat Linnoituksen viikonloppuna — "Onneksi eteläkarjalaiset tulevat joulumarkkinoille säästä riippumatta", kiittelee Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Aino-Liisa Sandholm

Mika Strandén

Aino-Liisa Sandholm on hoitanut tämän vuoden puheenjohtajan tehtävää Lappeenrannan nuorkauppakamarissa.
Aino-Liisa Sandholm on hoitanut tämän vuoden puheenjohtajan tehtävää Lappeenrannan nuorkauppakamarissa.

Saisipa säiden haltijalle tehdä tilauksen. Siinä tapauksessa Aino-Liisa Sandholm toivoisi tulevaksi viikonlopuksi ohutta lumipeitettä ja pientä pakkasta. Se olisi ihanteellisin sää Linnoituksen perinteisille joulumarkkinoille.
— Jos lunta tulee paljon, se aiheuttaa meille lisäkustannuksia aurauksesta. Onneksi eteläkarjalaiset tulevat joulumarkkinoille, oli sää mikä hyvänsä, Sandholm kiittää.
Aino-Liisa Sandholm on Linnoituksen joulumarkkinoita järjestävän Lappeenrannan nuorkauppakamarin puheenjohtaja, jolla riittää kiireitä juuri nyt.
Joulumarkkinoita on ryhdytty valmistelemaan jo alkusyksystä. On muun muassa otettu yhteyttä vanhoihin markkinamyyjiin ja etsitty uusia, hankittu luvat, järjestysmiehet, sähköt. Viikonloppuna suuri osa jäsenistöstä on Linnoituksessa pystyttämässä markkinoita, ohjaamassa liikennettä, myymässä makkaraa ja hoitamassa muita käytännön hommia.
Joulumarkkinoiden lisäksi Nuorkauppakamaria työllistää viime viikolla alkanut Joulupuu-keräys, jonka kautta ihmiset voivat antaa joulupaketteja paikallisille, vähävaraisille lapsille.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat