Joululaulut täyttävät taas kirkkosalit — katso, missä Imatralla ja Ruokolahdella kauneimpia joululauluja lauletaan!

Imatralla järjestetään kymmenen tilaisuutta, Ruokolahdella kaksi.

Katja Juurikko

Lauluvihkon kestosuosikkeihin kuuluu muun muassa Sylvian joululaulu. Mukaan valitaan vuosittain myös uusia joululauluja. Arkistokuva.
Lauluvihkon kestosuosikkeihin kuuluu muun muassa Sylvian joululaulu. Mukaan valitaan vuosittain myös uusia joululauluja. Arkistokuva.

Kauneimmat joululaulut soivat jälleen. Imatran seurakunta järjestää tänä vuonna kaikkiaan kymmenen joululaulutilaisuutta. Lisäksi Ruokolahdella tilaisuuksia on kaksi.
Lähetyssihteeri Ari Niemetmaa kertoo, että joululaulukasi avataan messulla, joka järjestetään Tainionkosken kirkossa sunnuntaina 10. joulukuuta.
— Jumalanpalvelus pidetään siis kauneimpien joululaulujen ohjelmalla. Messua ei ole joka vuosi järjestetty, joten se on tänä vuonna erikoisuutena, sanoo Niemetmaa Imatran seurakunnasta.
Messun pitävät Sanna Kiiveri-Kihlanki ja Osmo Kontinen. Musiikista vastaavat kanttorit Tarja Luumi ja Johannes Vesterinen, kapellimestari Ismo Vänskä sekä kirkkomuusikot Samuli ja Hanna Saarela.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset