Tilaajalle

"Liian arkinen" kiisseli oli pitkään pannassa, mutta nyt se on tehnyt paluun Lappeenrannan lounaspaikkoihin — Kiisseli on maitopohjaisia jälkiruokia halvempaa ja rahkaähkyn jälkimainingeissa marjoista tehty vitamiinipommi maistuu monelle

Kiisseli oli entisaikaan arki- ja juhla-aterian päättäjä. Kouluissa kiisseliä syödään pari kertaa kuussa, päiväkodeissa useammin ja hoitolaitoksissa joka päivä.

Kai Skyttä

Ravintola Vaparin kokki Niko Grén vatkaa suuruksen tasaisesti seitsemän litran kiisselisatsin joukkoon. Hän itse pitää kiisselistä jälkiruokana, kun lisukkeena on kermaa, ja sen kanssa tämä kiisseli oli menussa.
Ravintola Vaparin kokki Niko Grén vatkaa suuruksen tasaisesti seitsemän litran kiisselisatsin joukkoon. Hän itse pitää kiisselistä jälkiruokana, kun lisukkeena on kermaa, ja sen kanssa tämä kiisseli oli menussa.

Vesi kattilaan ja kiehumaan. Mustikat ja vadelmat joukkoon, kiehautus, suuruste vatkaamalla mukaan ja vielä kerran kiehautus.

Tämä artikkeli on tilaajillemme

Tilaajanamme olet aina tervetullut lukemaan sisältöjämme rajattomasti.

Olen jo tilaajaVerkkopalvelun sisällöt kuuluvat kaikille tilaajille.

Tutustu 2 viikkoa maksutta!Tutustu sisältöön verkossa.

Tee digitilausMääräaikainen digitilaus tarjoushintaan.

Uusimmat uutiset