Lappeenrannan tanssiteatterin seuraava teos on Petter Sairaselta — kantaesityksen paikka on vielä avoinna

Kaupunginteatteri ja tanssiteatteri neuvottelevat yhteistyön jatkumisesta.

Mika Strandén

Lappeenrantalaiskirjailija Petteri Sairanen tekee yhteistyötä Lappeenrannan tanssiteatterin kanssa teatteriryhmän seuraavaa esitystä varten.

Lappeenrannan tanssiteatterin toiminta jatkuu uudella teoksella ensi vuonna. Teoksen käsikirjoittaa lappeenrantalainen kirjailija Petter Sairanen, ja sen kantaesitys on vuonna 2019.

Sairasen teoksen esityspaikka on vielä avoin, mutta kaupunginteatteri ja tanssiteatteri neuvottelevat yhteistyön jatkumisesta.

Lappeenrannan tanssiteatteri on vuonna 2018 perustettu paikallinen teatteriryhmä. Ryhmän ensituotanto, Aino Kallaksen Sudenmorsiameen perustava teos oli arvostelu- ja yleisömenestys. Sen esityskausi päättyi kaupunginteatterissa lauantaina.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet