Sammonlahdessa keskustellaan kouluista, asukastilaisuus tänään torstaina yläkoululla

Useampi virkamies on lupautunut paikalle vastaamaan kysymyksiin.

Lappeenranta

Sammonlahdessa järjestetään torstaina asukastilaisuus länsialueen palveluverkkomuutoksista. Tilaisuudessa kaupungin hyvinvointi- ja sivistyspalveluiden toimialajohtaja Tuija Willberg ja elivoiman ja kaupunkikehityksen toimialajohtaja Pasi Leimi pitävät alustavat puheenvuorot, jonka jälkeen he vastaavat yleisön kysymyksiin.

Tilaisuuden kutsujina toimivat Lappeenrannan länsialueen kouluverkko -ryhmän edustajat.

– Halusimme järjestää tilaisuuden eri sidosryhmille, jotta ihmisten eteen tuotaisiin selvästi, mitä palveluverkon suhteen ollaan tekemässä, kommentoi ryhmäaktiivi Marika Huttunen.

Paikalla useita virkamiehiä

Huttunen toivoo, että keskustelutilaisuudessa tulisi esiin se, miten ehdotetut muutokset vaikuttavat länsialueen perheisiin.

– Mahtuvatko kaikki lapset tulevaan kouluun? Kulkevatko jotkut lapset Sammonlahdesta Lappeen kouluun? Mielestämme esitystä ei ole avattu riittävästi, Huttunen sanoo.

Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä myös asemakaava-arkkitehti Matti Veijovuorelle, Lappeenrannan toimitilat Oy:n toimitilajohtaja Katri Tolvaselle, talousarviopäällikkö Risto Lammille ja kaupunginarkkitehti Maarit Pimiälle. Lisäksi paikalle on kutsuttu koulujen ja päiväkotien henkilökuntaa.

Tapahtuma järjestetään Sammonlahden yläkoulun auditoriossa 5.3. kello 18.