Joona Jääskeläinen siirtyy SaiPasta Ketterään, Kettunen jatkaa SaiPassa

Kai Skyttä

Joona Jääskeläinen pelasi tällä kaudella 28 liigaottelussa tehoin 1+2=3.
Joona Jääskeläinen pelasi tällä kaudella 28 liigaottelussa tehoin 1+2=3.

SaiPan hyökkääjä Joona Jääskeläinen siirtyy kotikaupunkiinsa Imatralle loppukauden kattavalla lainasopimuksella. Imatran Ketterä on Suomi-sarjan kärkijoukkue ja lähtee ensi viikolla alkaviin playofsseihin suurin odotuksin.

— Toivottavasti pystyn omalta osaltani auttamaan Ketterää Mestikseen. Siten voisin saada positiivisen päätöksen kauteen, joka ei ole sujunut tavoitteiden mukaisesti, Jääskeläinen kommentoi sopimusta SaiPan tiedotteessa.

Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajan Marko Ekin mukaan sopimuksella halutaan vahvistaa eteläkarjalaista jääkiekkoyhteistyötä.

— Sekä seuroille että koko maakunnalle olisi erittäin hieno asia, jos Ketterä kykenee sarjanousuun. Ketterän nousu mahdollistaisi huomattavasti nykyistäkin syvemmän yhteistyön koko eteläkarjalaisen jääkiekon kehittämiseksi.

Ketterän pelaaja-asioista vastaava Turkka Partanen kiittelee SaiPaa siirron mahdollistamisesta.

— Hienoa, että SaiPassa pystyttiin vaikeassa tilanteessa ajattelemaan myös Ketterää. Meillä on tavoitteena nousu ensi kaudeksi Mestikseen ja näen, että tavoite on yhteinen, kommentoi Partanen.

Jääskeläinen on pelannut tällä kaudella 28 ottelua jääkiekkoliigassa tehoin 1+2=3 sekä neljä CHL-ottelua tehoin 1+2=3.

SaiPalla ja Ketterällä on yhteistyösopimus, joka mahdollistaa edustusjoukkueiden ja A-nuorten välisen pelaajavaihdon ilman siirtopapereita.

Samassa yhteydessä SaiPa tiedottaa, että eiliseen peliin SaPKosta kotiin kutsuttu Janne Kettunen jatkaa SaiPassa loppukauden ajan.

Joonas Tapaninen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.