Auto-Kilta keskittää Etelä-Karjalassa autonmyynnin Lappeenrantaan – Imatran liiketilat ovat myynnissä, huoltopalvelut pysyvät Anssinkadulla

Anssinkadun liiketiloja myydään 290 000 euron hintaan. Auto-Killan huolto- ja varaosapalvelut pysyvät nykyisissä tiloissa jatkossakin.

Santeri Tynkkynen

Auto-Kilta sulki Imatran automyymälän keskittäessä automyynnin Lappeenrantaan.
Auto-Kilta sulki Imatran automyymälän keskittäessä automyynnin Lappeenrantaan.

Autoliike Auto-Kilta myy Imatran Anssinkadun toimitilojaan Oikotie-nettisivustolla. Auto-Kilta sulki kevättalvella Imatran myymälän ja keskitti automyynnin kokonaisuudessaan Lappeenrantaan.

Auto-Kilta Oy:n hallituksen puheenjohtajan Ossi Raution mukaan taustalla on pitkäaikainen seuranta siitä, että imatralaiset asioivat autoasioissa ennemmin Lappeenrannassa.

– Katsoimme, että on tarpeetonta pitää Imatran myymälää auki, hän sanoo.

Raution mukaan Imatran toimipiste oli viimeiset vuodet sivupisteenä, joka ei palvele asiakasta niin hyvin kuin pääpaikka.

– Samat palvelut saa Lappeenrannasta jopa parempana, koska valikoima vaihtoautoissa on laajempi ja uusia esittelyautoja on enemmän.

Automyynnissä työskenteli Imatralla yksi henkilö, joka siirtyi työskentelemään Lappeenrantaan.

Huoltopalvelut pysyvät Imatralla

Auto-Killan Anssinkadun toimitilat on jaettu kahteen kiinteistöön, joista toisessa oli automyynti ja toisessa on huolto- ja varaosapalvelut, jotka pysyvät Imatralla jatkossakin.

Liiketilat omistaa Kiinteistö Ossi Rautio Oy. Raution mukaan on mahdollista, että molemmat liiketilat myydään niin, että Auto-Kilta jatkaa vuokralaisena toisella puolella huoltopalveluiden kanssa.

– Jos joku ostaa tilat kokonaan, teemme pitkän vuokrasopimuksen toiselle puolelle. Tai sitten myydään vain tyhjänä oleva puoli, tai haetaan siihen vuokralaista.

Tyhjänä olevan kiinteistön pinta-ala on 472 neliötä ja korjaamopuolen tilat ovat 575 neliötä. Liiketilojen myyntihinta on tällä hetkellä 290 000 euroa.

Auto-Killan korjaamolla Imatralla työskentelee tällä hetkellä huoltopäällikkö sekä neljä mekaanikkoa.

Luetuimmat