Juho-Matti Manninen puolustaa jälleen ensi kesänä maailmanmestaruuttaan Vuoksella

Mika Strandén

Lappeenrantalainen Juho-Matti Manninen aloittaa veneensä testaamisen maaliskuussa Vuoksella, jossa testirata on ollut jo vuosia.

Vuoksen moottorivenekilpailu Vuoksi Race ajetaan jälleen ensi kesänä Imatralla. Viime kesänä suvereenisti omaa F4-sarjaansa hallinnut Juho-Matti Manninen puolustaa maailmanmestaruuttaan myös tulevalla kaudella.

— Vene on tällä hetkellä näytillä venemessuilla, mutta maaliskuussa aloitetaan testit Vuoksella, Manninen kuvailee.

Lappeenrantalainen Manninen on aloittanut aikoinaan veneilyn Imatran venekerhossa, mutta ajanut nyt jo kymmenen vuoden ajan vantaalaisessa Veneurheilijoissa. Samainen vantaalaisseura toimii myös Vuoksella kilpailun järjestäjänä.

Vuoksi Race ajetaan 15.—18. kesäkuuta. Luokassa GT15 ajetaan maailmanmestaruudesta ja F4-luokassa MM-osakilpailu. Kilpaa ajetaan myös GT30-luokassa ja Marino Swing -pulpettiveneissä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.