15-vuotiaat pojat törmäsivät naiseen vesijetillä "holtittoman" ajon päätteeksi Myllysaaressa — Nainen sai vamman käsivarteen ja päähän

Onnettomuuden jälkeen vesijettiä kuljettanut poika auttoi naisen rantaan.

Minna Mänttäri

Myllysaaren uimalalla sattui sunnuntai-iltana vesijettionnettomuus, kun teini-ikäiset pojat osuivat uimassa olleeseen naiseen.
Myllysaaren uimalalla sattui sunnuntai-iltana vesijettionnettomuus, kun teini-ikäiset pojat osuivat uimassa olleeseen naiseen.

Sunnuntai-illan vesijettionnettomuudessa loukkaantui keski-ikäinen nainen. Hän oli uimassa Myllysaaren uimalalla, kun 15-vuotias poika ajeli vesijetillä uimalan vieressä. Hänellä oli kyydissään samanikäinen poika. Poliisi kertoo asiasta tiedotteessaan.

Lähellä uimalan laituria vesijetti oli törmännyt uimassa olleeseen naiseen aiheuttaen vamman käsivarteen. Vesijetti oli osunut myös naista päähän.

Nainen kuljetettiin Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Alustavan tiedon mukaan nainen on tarkkailussa.

Paikalla olleiden todistajien mukaan tapahtumapaikalla oli ollut useita uimareita ja pojan ajo vesijetillä laiturin läheisyydessä jo ennen onnettomuutta kovavauhtista ja "holtitonta", Kaakkois-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.

Alustavassa puhuttelussa vesijettiä kuljettanut poika myöntää "halunneensa näyttää vesijetillä ajoa."

Onnettomuuden jälkeen vesijettiä kuljettanut poika oli auttanut naisen rantaan.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Vesijetti oli laillisesti pojan hallussa mutta ei hänen omistuksessaan.

Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtuneeseen.