Ruuhka-aikaan odotusaika risteyksessä voi olla kaksikin minuuttia — Lappeenrannan kaupunki harkitsee bussietuutta, jolloin liikennevalot antaisivat saapuville busseille vihreää valoa

Lappeenrannan ruuhkaisimmat risteykset ovat Simolantien ja Ratakadun risteys sekä Helsingintien ja Skinnarilankadun risteys.

Kai Skyttä

Helsingintien ja Skinnarilankadun risteys on Lappeenrannan vilkkaimmasta päästä.
Helsingintien ja Skinnarilankadun risteys on Lappeenrannan vilkkaimmasta päästä.

Lappeenrannassa liikennevaloissa pitää ruuhka-aikana odottaa pisimmillään noin kaksi minuuttia. Joitain autoilijoita valoissa odottaminen kyrsii. Etelä-Saimaan saaman lukijavihjeen mukaan esimerkiksi Harapaisentien ja Vanhan Viipurintien risteys sekä Helsingintien ja Skinnarilankadun risteys ovat sumppuja, joissa autoilijat joutuvat odottamaan punaisissa valoissa pitkään.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat