Postin myymälä sulkeutuu Armadassa, tilalle palvelupiste Rakuunaan

Kauppakeskus Armadassa oleva myymälä palvelee 13. maaliskuuta saakka. Postin noutopiste Harapaistentiellä muuttuu yrityspisteeksi.

Jasmin Kareinen

Postin palvelupiste muuttaa Rakuunaan maaliskuussa.
Postin palvelupiste muuttaa Rakuunaan maaliskuussa.

Posti avaa uuden palvelupisteen Lappeenrannan Sammonkadulle, K-Supermarket Rakuunan tiloihin. Uusi palvelupiste avautuu 16. maaliskuuta kello 10.

Sen sijaan Kauppakadulla, Kauppakeskus Armadassa oleva myymälä sulkeutuu. Se palvelee asiakkaita perjantaihin 13. maaliskuuta kello 14 saakka.

Sen jälkeen myymälätilan tyhjennykseen ja loppusiivoukseen on varattu vielä muutamia päiviä, kunnes tila vapautuu Postin käytöstä.

Posti jakaa alueen jokaiseen talouteen ja yritykseen vielä tiedotteen noin paria viikkoa Armadassa olevan myymälän sulkeutumista ennen.

Postin mukaan sen palveluvalikoima säilyy Rakuunassa samanlaisena kuin nykyäänkin. Muutos ei vaikuta myöskään Postin palvelupisteiden määrään, joita Lappeenrannassa on kaikkiaan 26. Sen sijaan pakettiautomaattiensa määrää Posti kertoo kasvattavansa Lappeenrannassa voimakkaasti.

Jatkossa Postin noutopiste Harapaistentiellä muuttuu yrityspisteeksi. Harapaisten yrityspisteeseen lisätään myös pakettiautomaatti sekä poste restante -palvelu. Toistaiseksi se on ollut toiminnassa Postin Kauppakadun myymälässä.

Myös muissa kaupungeissa Posti on siirtänyt toimintojaan samoihin tiloihin muun muassa huoltamoiden, kauppaketjujen ja kioskien kanssa.

Juttua täydennetty 22.1. klo 15.46 ja 15.54: lisätty tieto kauppakeskus Armadassa olevan myymälän sulkeutumisajankohdasta, muokattu otsikkoa.

Luetuimmat