Yösyöttö-elokuvan avausviikonloppu oli Imatralla vilkas — ”Lappeenrannasta kiiteltiin”, kertoo Bio Vuoksen Sanna Ilonen

kai skyttä

Yösyöttö veti odotetusti silmäpareja myös Lappeenrannasta, sillä elokuvaa ei toistaiseksi nähdä Finnkinossa lipputuloista aiheutuneen eripuran vuoksi. Arkistokuva.
Yösyöttö veti odotetusti silmäpareja myös Lappeenrannasta, sillä elokuvaa ei toistaiseksi nähdä Finnkinossa lipputuloista aiheutuneen eripuran vuoksi. Arkistokuva.

Yösyöttö-elokuvan ensi-ilta Bio Vuoksessa meni odotusten mukaan, kertoo toimitusjohtaja Sanna Ilonen. 302 paikkainen teatteri täyttyi perjantain ensi-illassa 102 elokuvakävijästä. Avausviikonlopun aikana Yösyötön näki 506 katsojaa, joista osa matkasi odotetusti Lappeenrannasta asti.

— Ihan hyvin se meni. Kävijöitä oli Lappeenrannasta asti paljonkin ja sieltä kiiteltiin. Ihmiset tuntuivat olevan positiivisella mielellä ja lähteneet varta vasten reissuun, Ilonen kertoo.


Imatralla varauduttiin lisäkävijöihin

Yösyöttöä ei näytetä Lappeenrannan Finnkinossa elokuvan levittäjän ja teattereiden välisen lipputuloista aiheutuneen rahariidan vuoksi. Bio Vuoksi on varautunut tilanteeseen lisäämällä viisi näytöstä tälle esitysviikolle.

Sen lisäksi tilannetta ennakoitiin myös nettisivujen kautta toimivan sähköisen varausjärjestelmän avulla. Ilosen mukaan käytäntö voi vakinaistua osana Bio Vuoksen toimintaa.

— Lippuvarausjärjestelmä oli meillekin uutta opeteltavaa, mutta uskoisin, että järjestelmä pidetään. Ei siitä mitään haittaa ole. Liput on suht nopea lunastaa kassalla omalla nimellään.

Yhdeksi syksyn suosikeiksi lukeutuva Yösyöttö uppoaa Ilosen mukaan odotetusti paikalliseen elokuvakansaan.

— Syksyn mittaan on tiedossa paljon hyvää elokuvaa ja kyllä tämä on yksi niistä. Kotimainen toimii.

Jasmin Ojalainen

Jasmin Ojalainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.