Heinäveden keskustelutilaisuus keräsi kaivoshankkeen epäilijät yhteen: "Tuskin kaivoksen vaikutukset pysähtyvät muutamaan kilometriin niin kuin kartalle on piirretty" — Saimaata koskettava kaivoshanke on vielä alussa, eikä kysymyksiin saatu vastauksia

Heinäveden kunnanvaltuuston kanta selveni tilaisuudessa. Kunnanvaltuuston puheenjohtaja ei kannata kaivosta. Etelä-Savon maakuntahallituksen puheenjohtaja Jarkko Wuorinen toteaa, että Saimaan maakunnat yhdistävät voimansa kaivoshanketta vastaan.

Tiina Kukkonen

Rasmus Blomqvist vastaili parhaansa mukaan kaivoshankkeeseen epäluuloisesti suhtautuvan yleisön kysymyksiin.
Rasmus Blomqvist vastaili parhaansa mukaan kaivoshankkeeseen epäluuloisesti suhtautuvan yleisön kysymyksiin.

Tiedonjano oli käsin kosketeltava Heinäveden luonnonystävien järjestämässä keskustelutilaisuudessa Heinäveden kirjastolla keskiviikkoiltana. Tilaisuudessa käsiteltiin Heinävedelle suunniteltua grafiittikaivosta, joka koskettaisi koko Saimaan vesistöä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet