Patsaspuiston muotikuvausten tulos julki — katso, miltä näyttää

Kuvat ovat miestenmuotilehdessä 12 sivulla. Lehti on myynnissä pääasiassa Yhdysvalloissa ja Britanniassa.

Parikkalan patsaspuisto

Parikkalan patsaspuisto antoi taustan muun muassa Calvin Kleinin sadetakille.

Parikkalan patsaspuistossa viime kesänä otetut muotikuvat ovat julki. Puiston joogatarhaan sijoittuvat otokset esittelevät miesten huippumuotia. Kuvissa näkyy muun muassa Givenchyn, Yves Saint Laurentin, Calvin Kleinin ja Diorin mallistoa.

Parikkalan patsaspuisto

Lehdessä julkaistut kuvat ovat tummasävyisiä.


Kuvat julkaisi Another man -lehti, jota myydään lähinnä Englannissa ja Yhdysvalloissa. Patsaspuistossa otetut kuvat kattavat lehdestä 12 sivua.
Kesän salamyhkäiset kuvaukset kestivät kaksi pitkää päivää. Puistossa vieraili tuolloin ensimmäistä kertaa kansainvälinen muotikuvausryhmä. Paikalla oli ulkomaisia kuvaajia, malleja, stylisteja ja muita avustajia. Ryhmät tulivat Suomeen eri puolilta Eurooppaa, muun muassa Pariisista ja Lontoosta.
Edellisen kerran vuonna 2016 patsaspuistossa kuvattiin helsinkiläisen Coston hattumallistoja.

Parikkalan patsaspuisto

Kuvaspäivien sää oli sateinen ja vilpoinen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.