Taipalsaaren kunnanjohtajaksi hakee viisi miestä ja yksi nainen — pikahaku päättyi perjantaina

Taipalsaari joutui kiirehtimään kunnanjohtajan hakua, kun Johanna Mäkelä valittiin Lemille talous- ja hallintojohtajaksi.

Minna Mänttäri

Taipalsaari hakee kunnanjohtajaa pika-aikataululla.
Taipalsaari hakee kunnanjohtajaa pika-aikataululla.

Taipalsaaren kunnanjohtajan virkaan hakee kuusi henkilöä.

Paikkaa hakevat diplomi-insinööri Jarmo Härkönen, kauppatieteiden maisteri Timo Kiviaho, yhteiskuntatieteiden maisteri Kari Kuuramaa, sairaanhoitaja YAMK Eira Leino, kauppatieteiden maisteri Tomi Sillanvuo ja hallintotieteiden maisteri Jussi Teittinen.

Syyskuun 26. päivä kokoontunut kunnanhallitus päätti laittaa kunnanjohtajan viran auki välittömästi. Hakuaika oli lyhyt ja se päättyi perjantaina.

Tulevalta kunnanjohtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa sekä kuntatalouden ja kunnallishallinnon vahvaa osaamista. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa.

Taipalsaaren kunnanjohtajan virka jäi avoimeksi kesäkuussa, kun Jari Willman irtisanoutui tehtävästään. Kunnanhallitus päätti loppukesällä lykätä hakuprosessin aloitusta siihen saakka, kunnes eduskunta olisi päättänyt maakunta- ja soteuudistuksen kohtalosta.

Hallintojohtaja Johanna Mäkelän piti näin ollen toimia vt. kunnanjohtajana ainakin joulukuuhun saakka. Tilanne kuitenkin muuttui, kun Lemin kunnanhallitus valitsi maanantaina Mäkelän uudeksi talous- ja hallintojohtajakseen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat