Katso, minne Etelä-Karjalassa ponnahtaa huomenna pop up -ravintola!

Mika Strandén

Ravintolapäivä putkauttaa taas päivän ravintoloita moniin paikkoihin. Kuvassa Cheese of caken putiikki Lappeenrannassa keväällä 2013.

Ravintolapäivä tekee kaikista halukkaista ravintoloitsijoita vuoden tauon jälkeen huomenna lauantaina. Etelä-Karjalassa päivään on menuja suunnitellut kymmenkunta ihmistä tai porukkaa.

Paikkoja löytyy osoitteesta www.restaurantday.org, mutta ravintolaa ei ole pakko ilmoittaa. Etelä-Karjalassa voi ainakin allaolevista paikoista etsiä huomenna makeata, murua tai muuta rinnan alle pantavaa.

Ravintolapäivän menopaikkoja Etelä-Karjalassa

Kirjastokahvila Lappeenrannan maakuntakirjastossa (Valtakatu 47) kello 10—14.

Soppaa & lettua sekä palokuntahenkistä ohjelmaa Tirilän VPK:n tiloissa (Onninkatu 8, Lappeenranta) kello 11—14.

Imatran Zontakerho ja Vuoksenhovin vastaanottokeskuksen äiti-lapsikerhon Lähi-idän ruokaa Koskenpartaalla (Koskenparras 4, Imatra) kello 12—13.

Lönnrotin koulun 4B-luokan (Lönnrotinkatu 1, Lappeenranta) jälkiruokia ja muuta makeaa pikkuleipiä kello 10—13.

Kaakontuvan kahvilassa (Raastuvankatu 20, Lappeenranta) perinneleivonnaisia kahvin, teen tai mehun kera kello 11—14.

Teknillisen yliopiston ulkomaisten opiskelijoiden BBQ & Bakery Junction tarjoilee grilliruokaa satamassa (Satamatie 1, Lappeenranta kello 10—17.

Riihiravintolan (Haukilahdentie 663, Lappeenranta) listalla on lohikeittoa kera tuoreen ruisleivän tai sämpylän sekä kotikaljan kello 11—15.

Cheese of cakella (Ainonkatu 10, Lappeenranta) on mangojuustokakkua, savuporopiirakkaa ja kahvia sekä teetä tarjolla Kasinon puistossa kello 11—14.

Jurvalan Toukolassa (Suoanttilantie 2, Luumäki) tehdään parasta perunasta: velliä, pitsaa, salaattia jne. sekä jälkiruoaksi kruunukakkua ja kahvia tai teetä kello 11—13.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.