Uusi vessa ja kuvia Saimaasta tuloaulaan: Lappeenrannan lentoasema valmistautuu maalikuussa alkaviin reittilentoihin — Jalkapallon MM-kisat eivät vielä ole tuoneet lisälentoja Lappeenrannan lentokentälle

Ryanair aloittaa uudestaan reittilennot Lappeenrannasta maaliskuun lopulla. Lentokentän tuloaulan ilmettä piristetään Saimaan kuvilla ja tuloaulaan rakennetaan WC-tilat.

Kai Skyttä

Lappeenrannan lentoaseman tuloaulan tehdään WC-tilat konttiin.Kontti sijoitetaan paikkaan, jossa nyt on nosto-ovi, kertoo
Lappeenrannan lentoaseman päällikkö Petteri Lehti.
Lappeenrannan lentoaseman tuloaulan tehdään WC-tilat konttiin.Kontti sijoitetaan paikkaan, jossa nyt on nosto-ovi, kertoo Lappeenrannan lentoaseman päällikkö Petteri Lehti.

Maanantaina alkuiltapäivästä Lappeenrannan lentokentällä on melko hiljaista. Asemalla toimivassa ravintola Vanhassa pilotissa on neljä asiakasta lounaalla, lähtöaulan puolella siivooja tekee työtään.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Kommentoidut