Lappeenrannan joulutorin avajaisia vietetään tänään Marian aukiolla — Ohjelmassa esimerkiksi jääveistoksen paljastus ja musiikkiesitys

Entinen joulukatu on nykyään joulutori. Tori on auki 7.12.—22.12.

Torstaiaamuna kahdeksan aikaan joulutorilla valmistauduttiin avajaispäivään. Joulutori on arkisin auki kello kymmenestä iltakuuteen.

Lappeenrannan keskustassa avautuu tänään perinteikäs joulutori. Paikalla on runsaasti sekä paikallisia että ulkopaikkakunnilta tulleita myyjiä.Tarjolle tulee esimerkiksi käsitöitä, glögia ja jouluherkkuja.

Osa myyjistä on paikalla jatkuvasti, mutta lisäksi Marian aukiolle tulee pop up -mökkejä, joiden myyjät vaihtuvat.

Tänään joulutorilla vietetään avajaisia. Kello 12 Lappeen seurakunnan kirkkoherra Mika Lehtola tuo paikalle seurakunnan tervehdyksen. Myös alueen jääveistos paljastetaan tuolloin. Jo etukäteen tiedetään, että veistos on seimiaiheinen.

Iltapäivällä on vuorossa esityksiä, kun taidekoulu Estradi vetää kello 16.30 musiikkiesityksen ja tuntia myöhemmin kello 17.30 tulishow'n.

Ohjelma jatkuu viikonloppuna

Lisää ohjelmaa on luvassa läpi joulukuun. Esimerkiksi tulevana sunnuntaina SaiPan pelaajat jakavat joulupuuroa kello 13—15 ja kello 15—17 paikalle saapuu joulupukki.

Joulutori on auki 22. joulukuuta asti. Arkisin torille pääsee vierailemaan kello 10—18, lauantaisin kello 10—17 ja sunnuntaisin kello 12—17.

Lisää tietoa joulutorin tulevasta ohjelmasta ja aikatauluista saa Lappeenrannan kaupungin verkkosivuilta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat