Soihtukulkueen jälkeen Linnan juhlia ja liharuokaa

Opiskelijoiden soihtukulkue kulki Lappeenrannan keskustan halki sankarihautausmaalle. Kulkueen jälkeen Juho Ukkola aikoi katsoa Linnan juhlia ja Kuisma Närhi kokata hyvää ruokaa.

Kai Skyttä

Itsenäisyyspäivän soihtukulkue on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan perinne.

Juho Ukkola ja Kuisma Närhi osallistuivat itsenäisyyspäivänä ensimmäistä kertaa Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan soihtukulkueeseen.

Kulkue lähti liikkeelle kauppatorilta kello 18 ja kulki Valtakadun ja Marian aukion kautta sankarihautausmaalle, jossa opiskelijat lauloivat Finlandia-hymnin.


— Todennäköisesti tästä tulee vuotuinen perinne, joka jatkuu niin kauan kuin olen täällä, Ukkola arvelee.


Närhen mielestä on tärkeää, että ylioppilaskunta järjestää tilaisuuksia myös muualla kuin yliopiston kampuksella. Hänelle Suomen itsenäisyys merkitsee valtiollista itsemääräämisoikeutta.


Soihtukulkueen jälkeen Ukkola aikoi katsoa opiskelija-asunnossaan Linnan juhlia. Närhi puolestaan suunnitteli suuntaavansa keittiöön.


— Pitää laittaa vähän parempaa ruokaa kuin tavallisesti, jotain liharuokaa.

Kai Skyttä

Kai Skyttä

Soihtukulkue lähti Lappeenrannan kauppatorilta noin kello 18.

Kai Skyttä

Kuisma Närhi ja Juho Ukkola osallistuivat soihtukulkueeseen ensimmäistä kertaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat