Lappeenrannan keskusta saa uuden pikaruokaravintolan – Fafa’s aukeaa Kauppakadulle vapun jälkeen

Fafa's Lappeenranta

Lappeenrannan Fafa's rakentuu hyvää vauhtia osoitteeseen Kauppakatu 28. Kuvassa paikka, johon ravintolan tiski on syntymässä.
Lappeenrannan Fafa's rakentuu hyvää vauhtia osoitteeseen Kauppakatu 28. Kuvassa paikka, johon ravintolan tiski on syntymässä.

Pikaruokaketju Fafa’s avaa uuden ravintolan Lappeenrannan keskustaan. Ravintola aukeaa osoitteeseen Kauppakatu 28 toukokuun alussa.

— Tähtäämme kuun vaihteeseen. Muutamia muuttujia avaamisajankohdassa vielä on. Ihan vapuksi emme ehdi, sillä laitteet eivät kerkiä tänne ennen vappua, yrittäjä Roni Trinidad sanoo.

Etelä-Saimaa uutisoi tammikuussa, että Fafa’s-ketju etsii franchising-yrittäjää avaamaan ravintolan Lappeenrantaan. Tieto saavutti myös Trinidadin.

— Tutustuin ensin heidän menuunsa. Totesin, että täällä ei ole vielä sen tyyppistä ravintolaa. Siitä tuli ajatus, että voisin itse laittaa tällaisen pystyyn.

Fafa’s on helsinkiläinen pikaruokaketju, joka keskittyy lähi-idän makuihin. Ruokalista on hyvin kasvisruokapanoitteinen.

Ketju on pyrkinyt levittäytymään myös muualle Suomeen. Viime vuonna Fafa’s avasi ravintolan Tampereelle ja tammikuussa yrittäjiä alettiin etsiä Lappeenrannan lisäksi myös lukuisiin muihin suomalaiskaupunkeihin.

Trinidad ei lähde ravintolabisnekseen ummikkona, sillä ravintolataustaa löytyy lappeenrantalaiselta Tuen grilliltä Kaukaalla.

— Tuen grilli on on meidän perheyrityksemme. Siellä olen aika paljon ollut töissä. Olen kasvanut pikaruoan parissa.

Työntekijöiden etsiminen uuteen Fafa’siin on käynnissä. Trinidad kertoo, että hakemuksia on tullut kolmisenkymmentä.

Juttua muokattu 21.4. kello 14.10. Korjattu Tuen grillin sijainti.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.