Imatran tuore johtajakaksikko korostaa yhteisöllisyyttä ja sitä, että kaupunki on asukkaitaan varten — Kai Roslakka valittiin pikavauhdilla uudeksi kaupunginjohtajaksi

Kaupunginvaltuusto valitsi maanantaina myös uuden apulaiskaupunginjohtajan. Kaisa Heinon ja Kai Roslakan virat astuivat voimaan välittömästi.

Piia Kaskinen

Tuore apulaiskaupunginjohtaja Kaisa Heino, ja yhtä tuore kaupunginjohtaja, Kai Roslakka.
Tuore apulaiskaupunginjohtaja Kaisa Heino, ja yhtä tuore kaupunginjohtaja, Kai Roslakka.

Imatran kaupunginvaltuuston maanantainen kokous ei ollut pituudella raskautettu, siitä huolimatta, että valtuusto lisäsi esityslistalle uuden pykälän heti kokouksen alkuun.

Kokous alkoi puoli kuudelta. Jo hieman ennen kuutta valtuusto oli ehtinyt siunata uudeksi kaupunginjohtajaksi Kai Roslakan, ja apulaiskaupunginjohtajaksi Kaisa Heinon.
Valtuusto teki päätökset yksimielisesti.

Päätökset tehtiin pikavauhtia.
Vasta aikaisin maananatai-aamuna Imatran kaupunginhallitus tiedotti kokoontuvansa ylimääräiseen kokoukseen. Kokouksen ainoana asiana oli uuden kaupunginjohtajan valinta.
Kaupunginhallitus esitti valtuustolle yksimielisesti Roslakan ja Heinon valitsemisesta virkoihin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset