Mari Routti saanut kutsun haastatteluun: Imatran kouluverkkouudistuksen projektipäällikkö valitaan lähiviikkoina

Kärkiehdokkailla on kovin erilainen tausta. Toinen on kasvatustieteen maisteri, toinen insinööri. Molemmat hakijat ovat Lappeenrannasta.

Projektipäällikkö saa valmisteltavakseen Imatran koulu- ja päiväkotiverkon uudistuksen.

Imatran koulu- ja päiväkotiverkon uudistuksen projektipäälliköksi hakeneista kymmenestä henkilöstä kaksi on kutsuttu toistaiseksi haastatteluun.
Ensimmäiset haastateltavat ovat perusopetusjohtaja, kasvatustieteen maisteri Mari Routti sekä projektipäällikkö, insinööri AMK Mika Sutinen, molemmat Lappeenrannasta. Haastattelut järjestetään ensi viikolla.

Kärkiehdokkaiden taustat ovat kovin erilaiset. Se on tarkoituskin, sanoo Imatran hallintojohtaja Kaisa Heino. On makuasia, painotetaanko valinnassa enemmän projektinjohtokokemusta vai myös koulupuolen substanssiosaamista.

Ei ole poissuljettua, että haastatteluun pyydetään vielä muitakin hakijoita.

- Molemmista taustoista voi olla hyötyä hankkeen kannalta. Kuulemme mielellämme molempien ajatuksia siitä, mitä lisäarvoa he mukanaan toisivat.

Muitakin voidaan vielä haastatella

Ei ole poissuljettua, että haastatteluun pyydetään vielä muitakin hakijoita.
— Tämä haku toteutetaan poikkeavalla tavalla, koska tehtäväkuva on laaja ja hakijajoukon kokemus on hyvin monipuolinen ja erilainen. Emme rajaa haastateltavien joukkoa tässä vaiheessa. Jatkohaastatteluista tehdään ratkaisu ensi viikolla, kertoo kaupungin viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen.
Valita pyritään tekemään ennen vuodenvaihdetta. Projektipäällikön toivotaan aloittavan työt vuoden 2018 alkupuolella.
Tehtävä on määräaikainen ja kestää kaksi vuotta. Projektipäällikkö tulee työskentelemään suoraan kaupunginjohtajan alaisuudessa.
Palveluverkkoprojektin henkilöstökuluihin varataan ensi vuodelle 84 000 euroa.

Hekin ovat hakeneet:

Projektipäällikön tehtävää ovat hakeneet myös diplomi-insinööri Keijo Hämäläinen, PhD Merie Kannampuzha, rakennusinsinööri AMK Sirpa Lappalainen, insinööri YAMK Marko Noronen, diplomi-insinööri Esko Nousiainen, kauppatieteen maisteri Tarja Vahtokari-Sahari, tuotantotalouden diplomi-insinööri Annika Vesterinen ja terveystieteen maisteri Mira Vidén.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat