Kolme Kiveä vastaa jatkossa Lappeenrannan kaupungintalon ravintolan, tapahtumien ja Raatihuoneen tarjoilusta – Voitti tarjouskilpailun

Sopimus jatkuu vuoden 2023 loppuun.

Anu Kiljunen

Lappeenrannan kaupungintalon ja Raatihuoneen tarjoilut siirtyvät Kolme Kiveä Ravintoloiden hoidettaviksi.
Lappeenrannan kaupungintalon ja Raatihuoneen tarjoilut siirtyvät Kolme Kiveä Ravintoloiden hoidettaviksi.

Kolme Kiveä Ravintolat Oy vastaa jatkossa Lappeenrannan kaupungintalon henkilöstöravintolasta sekä muusta kaupungintalolla ja Raatihuoneella tapahtuvasta tarjoilusta.

Kaupunginhallituksen maanantaina hyväksymä sopimus ulottuu vuoden 2023 loppuun. Hankintaan liittyy optio, jonka mukaan sopimusta voi jatkaa tästä vielä enintään neljä vuotta, yksi vuosi kerrallaan.

Kolme Kiveä on paikallinen toimija. Sen ravintoloita ovat Wanha Makasiini Bistro, The Kitchen ja Tang Capital.

Tarjouksen jättivät myös nykyinen toimija Compass Group FS Finland sekä Fodbar Oy. Kolme Kiveä sai vertailussa parhaat pisteet laadusta ja Fodbar hinnasta. Kolmen Kiven kokonaispisteet olivat korkeimmat.

Willhelmiinan tilat varusteineen käyttöön

Lappeenrannan kaupungintalon ravintolan nimi on Willhelmiina. Se huolehtii myös kaupungintalon kokous-, konsertti- ja tapahtumatarjoiluista sekä Raatihuoneen tarjoilusta.

Lappeenrannan kaupunki oli solminut nyt päättyvän sopimuksen alun perin Fazer Food Services Oy:n kanssa. Compass Group PLC osti Fazer Food Services Oy:n liiketoiminnot vuonna 2019. Yrityskaupan myötä sopimuksen velvoitteet ovat siirtyneet Compass Group FS Finland Oy:lle.

Tarjouspyynnön mukaan kaupunki etsi asiakaspalveluhenkistä yrittäjää hoitamaan omana liiketoimintanaan kahvila-, ravintola- sekä kokous- ja kongressipalveluja. Yrittäjä saa käyttöoikeuden henkilöstöravintolan tiloihin varusteineen.