Presidenttikin on vieraillut torstain räjähdyksessä kärsineellä vetykioskilla — Sauli Niinistö söi vetynsä savukinkulla vuonna 2013

Peitsoman kojulla oli ennenkokematon mediamylläkkä presidentillisen vetylounaan aikaan.

Heli Blåfield

Presidentti Sauli Niinistö vierailu tammikuussa 2013 veti väkeä kauppatorille, jossa Niinistö tapasi vetylounaan jälkeen kansalaisia.
Presidentti Sauli Niinistö vierailu tammikuussa 2013 veti väkeä kauppatorille, jossa Niinistö tapasi vetylounaan jälkeen kansalaisia.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili torstaiaamuna kaasuonnettomuuden kohteena olleella Sirkka Peitsoman kioskilla tammikuussa 2013.

Niinistö vieraili tuolloin tuoreena presidenttinä Lappeenrannassa, tutustui rajan toimintaan ja kävi pitämässä puheen yliopistolla. Puheensa jälkeen presidentin seurue suuntasi lounaalle Peitsoman kojulle.

Heli Blåfield

Presidentillinen vety oli myös mediatapahtuma. Peitsoman kioskilla on harvoin, jos koskaan nähty vastaavaa mediamylläkkää.

Lounaan junaili tuolloin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana toiminut Heikki Järvenpää (kok.). Järvenpää kuuluu itse Peitsoman vakioasiakkaisiin ja kävi vetyllä viimeksi tämän viikon keskiviikkona.

Niinistön vierailu Peitsomalle ei käynyt jälkiä jättämättä. Vierailun jälkeen kioskilla on tarjoiltu Niinistön nimikkovetyä. Presidentin vetyyn kuluvat savukinkku, muna,raakaa sipulia, voita ja suolaa.

Vetyn kanssa Niinistö nautti vettä.

Niinistön vierailu Peitsomalla oli myös merkittävä mediatapahtuma. Vierailua seuraava toimittajajoukko tukki presidentillisen lounaan ajaksi kojun edustan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.