Vapaan hiihtäjille tulossa Lappeenrantaan lisää latua torstaina

Maija Kaibijainen

Torstaina vapaan hiihtäjien pitäisi päästä laduille eri puolilla Lappeenrantaa. Kuva arkistosta.
Torstaina vapaan hiihtäjien pitäisi päästä laduille eri puolilla Lappeenrantaa. Kuva arkistosta.

Hiihtäjät eivät vielä tänään keskiviikkona pääse juurikaan hyötymään eilisestä lumimyräkästä. Lappeenrannassa uusia latuja ajetaan näillä näkymin torstaina.
— Lumen alla on tällä hetkellä niin märkää, että jos menisimme kuntopoluille koneiden kanssa tänään, lopputuloksena olisi jäinen luistinrata eikä todellakaan kunnon latupohja. Nyt pysymme sieltä pois, ettemme tee tuleville laduille hallaa, kertoo Tommi Nakari Lappeenrannan liikuntatoimesta. 
Nakari toivoo, että tämän päivän aikana pakkanen kovettaisi lumen pintaa ja pohja ehtisi hieman kuivua.
— Siinä tapauksessa Alakylään ja muillekin kuntopoluille ajetaan latupohjat torstaina.
Perinteisen latuja Nakari ei vielä uskalla luvata, mutta vapaan tyylin hiihtäjille on siis luvassa lisää hiihdettävää.
Imatrallakaan ei luvata saada perinteisen latuja valmiiksi vielä keskiviikkona. Ensilumen latu on kuitenkin hyvässä kunnossa.
Myllymäen laskettelukeskuksen avautumista Joutsenossa joudutaan vielä odottelemaan. Kosteasta lumisateesta ei ole laskettelukeskukselle juurikaan hyötyä.
— Meille tärkeää on pakkanen. Kuivalla pakkaskelillä pääsisimme lumettamaan hyvinkin nopealla aikataululla, kertoo Anu Paunonen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat