Täydellinen huti toi Veikkauksen uudesta pelistä 125 000 euron päävoiton Lappeenrantaan

Onni potkii Lappeenrantaa Veikkauksen peleissä. Lappeenrantaan tuli toinen 125 000 euron päävoitoista Veikkauksen Kaikki tai ei mitään -pelissä lauantaina. Vielä onnekkaampi pelaaja kuittasi Lappeenrannassa lauantaina kahden miljoonan euron Jokeri-voiton.

Kaikki tai ei mitään -pelissä voitettiin päävoitot sekä arvaamalla kaikki numerot oikein että kaikki numerot väärin. Molemmissa arvauksissa tuli euron panoksella 125 000 euroa.

Päävoiton tuonut väärien numeroiden peli pelattiin Kaukaan R-kioskilla Lappeenrannassa. Kaikki numerot oikein sai rivissään Turussa pelannut kahden hengen porukka.

Myös lauantain lotto- ja jokeriarvonnat suosivat Turkua ja Lappeenrantaa. Turussa pelattiin Loton 2,4 miljoonan euron päävoittorivi, Lappeenrannassa tuplattu jokeririvi, jolla napsahti kahden miljoonan euron voitto.

Kaikki tai ei mitään -pelissä valitaan 12 numeroa 24:stä. Jos pelaaja saa kaikki numerot oikein tai kaikki väärin, hän voittaa päävoiton. Kerran päivässä arvottavassa pelin enimmäispanos on viisi euroa ja päävoiton kerroin 125 000 euroa.

Ensimmäinen Kaikki tai ei mitään -peli arvottiin 13. tammikuuta. Tähän mennessä pelistä on tullut kuusi päävoittoa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.