Järven pohjasta löytyi moottorikelkka Luumäellä: ”Tällä hetkellä ei havaintoja, että ihmisiä olisi vedessä”

Järven pohjasta löytynyt moottorikelkka aiheutti hälytyksen tiistaina iltapäivällä Luumäellä. Löytöpaikalla sulalla järvellä soutelemassa ollut henkilö havaitsi moottorikelkan muutaman metrin syvyydessä noin 10–15 metrin päässä rannasta ja teki hälytyksen ennen kello neljää iltapäivällä. Päivystävä palomestari Petri Pätilä Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kertoo, että vedestä ei ole löydetty ihmistä.

— Asiaa tutkitaan. Yritämme selvittää, kenen kelkka on, ja miksi se on järvessä. Tällä hetkellä ei ole havaintoja siitä, että ihmisiä olisi vedessä tai jään alla.

Palokunta on paikalla ja pintapelastaja on tutkinut alueen. Poliisi selvittää kelkan omistajaa sen rekisterinumeron perusteella.

Pätilä sanoo, että mikään ei viittaa siihen, että kelkka olisi pudonnut jäihin aivan lähitunteina, eikä muutenkaan lähiaikoina. Kelkan löytymispaikka on Jalkosalmen kohdalla Kivijärvessä.

— Pyrimme nostamaan kelkan ylös järvestä, koska siitä voi vuotaa öljyä. Poliisi yrittää selvittää omistajaa ja tavoittaa häntä. Tiedon mukaan ketään ei pitäisi olla kadoksissa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.