NST:n ensi kauden joukkueen kokoaminen näyttää valoisalta: ”Omia poikia on palaamassa kotiin”

Markku Taurama

NST:n vaihtopenkki hyppi ja pomppi riemusta, kun sarjapaikka varmistui.
NST:n vaihtopenkki hyppi ja pomppi riemusta, kun sarjapaikka varmistui.

Sarjapaikan säilyminen helpottaa puheenjohtaja Ville Kuuselan mukaan merkittävästi NST:n ensi kauden joukkueen kokoamista.

— Nimiä en sano tässä vaiheessa, mutta omia poikia on maailmalta palaamassa takaisin kotiin.

Kuusela sanoo, että NST:n omista nuorista erityisesti tällä kaudella häikäissyt Joonatan Kovanen on herättänyt kiinnostusta muissa seuroissa.

— Myös hän on jäämässä Lappeenrantaan. Hänestä on kasvanut meille todella tärkeä pelaaja.

NST:n miehet eivät ole pelanneet ykkösdivaria alempana sitten kauden 1996—1997. Nyt lähtö valtakunnallisesta sarjasta alueelliseen sarjaan oli lähellä.

Kuusela sanoo, että NST:ssä ollaan kuitenkin tyytyväisiä valmentaja Perttu Kytöhonkaan, joka aloitti päävalmentajana tällä kaudella. Kytöhongalla on sopimus myös ensi kaudesta.

— Hän on tuonut uutta ajattelua ja haastanut vanhaa tapaa tehdä asioita. Olemme muuttaneet identiteettiämme junioritasolta lähtien. Enää emme ole se joukkue, joka vain kyttää ja iskee vastaiskuista, vaan haluamme pitää palloa ja hyökätä.

Joonas Tapaninen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.