Poliisin haaviin jäi viikonloppuna rattijuoppoja ja kaahailijoita – Tutka näytti Joutsenossa 151 kilometriä tunnissa

Poliisi tiedotti maanantai-iltapäivänä viikonlopun liikennevalvontansa sadosta.

Roni Rekomaa

Poliisin haaviin jäi viikonloppuna rattijuoppoja ja kaahailijoita – Tutka näytti Joutsenossa 151 kilometriä tunnissa

Viikonloppuna poliisin haaviin jäi Etelä-Karjalassa yhteensä seitsemän rattijuoppoa tai vaarallisia ylinopeuksia ajanutta kuljettajaa, selviää Kaakkois-Suomen poliisin maanantaisesta tiedotteesta.

Perjantain ja lauantain aikana poliisi tavoitti Joutsenosta kaksi mieskuljettajaa, joiden epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Joutsenosta poliisi tavoitti lisäksi kolmannen mieshenkilön, jonka epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hän ajoi henkilöautoa Kuutostiellä 151 kilometrin tuntinopeudella. Joutsenossa Kuutostiellä on voimassa 100 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Sunnuntaina poliisi kertoo tavoittaneensa Lappeenrannasta kolme kuljettajaa, joiden se epäilee syyllistyneen törkeisiin rattijuopumuksiin. Kuljettajista yksi oli nainen ja kaksi miehiä.

Imatralla jäi sunnuntaina kiinni lisäksi törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäilty mieskuljettaja. Hän mittautti Kuutostiellä 156 kilometrin tuntinopeuden paikalla, jossa vallitsee sadan kilometrin tuntinopeusrajoitus.