Imatralaislähtöinen Lea Sairanen käynnistää lottokoneen lauantaina — ”Upeaa, että Martat on huomattu”

Kai Skyttä

Vuoksenniskan Marttoihin kuuluvan Lea Sairasen mukaan lottokoneen käynnistäminen on hieno mahdollisuus tuoda Marttojen toimintaa esille.
Vuoksenniskan Marttoihin kuuluvan Lea Sairasen mukaan lottokoneen käynnistäminen on hieno mahdollisuus tuoda Marttojen toimintaa esille.

Marttaliiton puheenjohtaja Lea Sairanen käynnistää lottokoneen huomenna lauantaina 18. maaliskuuta. Imatralta kotoisin oleva Sairanen asuu nykyään Punkaharjulla, mutta kuuluu yhä Vuoksenniskan Marttoihin.

Sairanen sanoo suoran lähetyksen jännittävän. Hänen mukaansa kyseessä on hieno mahdollisuus tuoda Marttojen toimintaa esille.

— Kun tilaisuus tähän tuli, niin ajattelin ensimmäiseksi kuinka upeaa on, että Martat on huomattu. Aion olla lähetyksessä oma itseni ja hyvällä mielellä. Olen ollut parikymmentä vuotta Marttojen toiminnassa mukana, joten aihe on läheinen ja on kiva päästä kertomaan siitä.

Lähetyksen insertissä Sairanen kertoo tuovansa mahdollisimman laajasti esiin marttajärjestössä tehtävää työtä kotien ja perheiden hyväksi.

— Martoissa toimii paljon harrastajia ja kotitalousasiantuntijoita. Järjestö tukee muun muassa lapsiperheitä, ikäihmisiä, maahanmuuttajia, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä rikosseuraamusasiakkaita.

Entä aikooko Sairanen lotota ennen lähetystä itse?

— Minulla on kaksi vakioriviä, joissa on lasteni syntymäpäivät. Muistan rivit jo ulkoa, joten en voi olla lottoamatta, hän kertoo.

Lotto-arvonta nähdään MTV3-kanavalla kello 22.15 lauantaina 18. maaliskuuta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.