Nyt oli sarjajumbon vuoro niistää Pesä Yseiltä nenä – lappeenrantalaiset kärsivät kuudennen peräkkäisen tappionsa

Mika Strandén

Lappajärven Veikkojen Roosa Aho poltti Pesä Ysien Niina Nukarisen kakkospesälle.

Lappeenrannan Pesä Ysit uppoaa yhä syvemmälle naisten superpesiksessä.

Vain yhden jaksovoiton aiemmista otteluistaan saavuttanut Lappajärven Veikot kukisti Ysit sunnuntaina Lappeenrannan Vanhalla kentällä jaksoin 1—0 (5—3, 2—2).

Ysit on sarjassa toiseksi viimeisenä ja edellä olevat joukkueet uhkaavat karata. Lappeenrantalaiset ovat hävinneet nyt kuusi ottelua peräkkäin, kaikki kesäkuun pelinsä sekä toukokuun viimeisen ottelunsa.

Lappajärvi aloitti jumbokamppailun vahvasti. Vieraat karkasivat avausjaksolla 5—1-johtoon, mikä riitti jaksovoittoon, kun Ysien takaa-ajo ei tuonut kuin kaksi juoksua. Neljännen ja viidennen juoksunsa Lappajärvi sai harhaheitoilla.

Toista jaksoa Veikot johti 2—0. Ysit nousi tasoihin Anna Hellstenin ja Essi Pehrmanin lyönneillä, mutta tasatulos ei riittänyt kotijoukkueelle yhteenkään sarjapisteeseen.

Hellsten löi Yseille ottelussa yhteensä kaksi juoksua. Yhdestä vastasi Katriina Luoma ja yhden juoksun kotijoukkue sai vapaataipaleella.

Kalle Sipiläinen

Kalle Sipiläinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.