Poliisilla perjantain ja lauantain välisenä yönä Imatralla 70 tehtävää – tusina päihtynyttä päätyi yöksi poliisilaitokselle

Perjantain ja lauantain välinen yö oli Imatralla poliisille kiireinen. Poliisi kirjasi yöllä kaikkiaan 70 tehtävää. Tämä on enemmän mitä tavallisena kesäviikonloppuna.

Kaikkiaan 12 päihtynyttä otettiin poliisin suojiin. Liikennepoliisi puhallutti illalla 276 kuljettajaa.

– Viisari värähti 11 kuljettajalle, mutta puhallustulos jäi alle rangaistavuuden rajan, poliisi kertoo tiedotteessa.

Koskenpartaan kävelykadulla Imatralla liikkui illan ja yön aikana runsaasti ihmisiä. Poliisipartiot puuttuivat illan aikana alueella muutamaan tappelunujakkaan.

Ruokolahdella Puumalantiellä henkilöauton kuljettaja puhalsi alkometriin 2,99 promillen lukemat. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Luumäellä Kuutostiellä jäi kiinni kaahari. Alueella on nopeusrajoituksena 100 kilometriä tunnissa. Poliisi sai kiinni kuljettajan, joka ajoi kyseisellä nopeusrajoitusalueella 173 kilometriä tunnissa. Häntä epäillään törkeästä liikenteen vaarantamisesta. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon.

Liikennepoliisi kirjoitti perjantaina ylinopeudesta kiireisille kuljettajille kaikkiaan 18 sakkoa.

Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että poliisi jatkaa tehostettua valvontaa Imatralla sunnuntai-iltaan saakka.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.