Ari Santanen SaiPan päätöksestä vapauttaa hänet tehtävistään: ”He antavat selvityksensä, jos antavat”

Linda Manner

Ari Santanen kommentoi SaiPan ratkaisua lyhytsanaisesti. Arkistokuva.
Ari Santanen kommentoi SaiPan ratkaisua lyhytsanaisesti. Arkistokuva.

Ari Santanen kommentoi lyhytsanaisesti SaiPan päätöstä vapauttaa hänet päävalmentajan tehtävistään. SaiPan ja Santasen sopimus olisi kattanut vielä tulevan kauden.

— Olen oman selvitykseni menneestä kaudesta antanut seuralle ja sen hallitukselle. Tässä vaiheessa, kun minut on vapautettu, sieltä puolelta tulee varmaan asioita, jos sieltä tulee. Se on heidän tehtävänsä katsoa ja päättää, mitä sieltä kertovat. Tässä vaiheessa se riittää minulle, Santanen kertoo.

Koetko, että sinulla oli seuran puolesta riittävä tuki, jotta menestyminen oli mahdollista?

— Kuten sanoin, ei sellaisista asioista tarvitse tässä vaiheessa keskustella. He antavat selvityksensä, jos antavat. Minulla ei ole mitään sanottavaa tässä kohtaa.

Olit pelaajana SaiPan kapteeni ja nostamassa seuraa liigaan, sen jälkeen SaiPan valmennustiimissä pitkälti toistakymmentä vuotta. Osaatko sanoa, että mitä teet seuraavaksi?

— En osaa tässä vaiheessa. Nyt rauhoitutaan ja mietiskellään hetken aikaa sitä, mitä isona tehdään.

Anssi Silvennoinen

Anssi Silvennoinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.