Lappeenrantalaisten rakkaita paikkoja jäljitetään edelleen — kyselyyn on tullut tähän mennessä 334 vastausta

Otto Ponto

Myllysaarta uimarantoineen on kehitetty lappeenrantalaisten kesäiseksi olohuoneeksi. Se on varmasti monen kaupunkilaisen sydäntä lähellä.

Lappeenrantalaiset, tutkikaapa kaupungin karttaa käsi sydämellä! Mistä löytyy mieleisin paikka, kotikaupungin tunnusmerkki, joka edustaa parhaiten myös paikan henkeä?

Vastauksia jäljitetään kyselyllä, jonka perinneyhdistys Lappeenrannan Kilta ja Lappeenrannan kaupunki avasivat verkossa helmikuussa. Kyselyn otsikko on Mistä sydän tuntee Lappeenrannan?

Asukkaiden rakkaita paikkoja siis jäljitetään.

Osviitaksi kyselyssä on nimetty sata kohdetta. Niitä on yksittäisistä rakennuksista maisemiin eri puolilta kaupunkia, Ylämaan Nutikan tanssilavasta Skinnarilan kampukseen, mutta listan ulkopuoleltakin voi tehdä ehdotuksia.

Tähän mennessä kyselyyn on tullut 334 vastausta. Suosikkeja ei toistaiseksi paljasteta, kyselyyn on vastausaikaa vielä 15. huhtikuuta saakka. Vastaajien toivotaan myös perustelevan valintojaan ja kertovan kohteisiin liittyviä tarinoita.

Äänestykseen ja kyselyyn voi osallistua Lappeenrannan kaupungin verkkosivuilla. Vastauksensa voi jättää myös kaupungintalon Asiakaspalvelukeskus Winkistä saatavalla paperilomakkeella.

Äänestys ehdokaskohteineen tulee esille myös tiistaina 28. maaliskuuta Lappeenrannan Killan kiltaillassa, jonka aiheena on kaupungin kaavoitustilanne. Kiltailta on yleisölle avoin keskustelutilaisuus kello 18 alkavan Killan kevätkokouksen jälkeen. Paikka on Lappeenrannan kaupungintalon Willimies-kabinetti.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.