Traktori kaatui Lemillä — pelastuslaitos vapautti 15-vuotiaan kuljettajan kaatuneen koneen alta

Etelä-Karjalan pelastuslaitos

15-vuotias poika loukkaantui lievästi, kun hänen kuljettamansa traktori kaatui Lemillä tiistai-iltana.
15-vuotias poika loukkaantui lievästi, kun hänen kuljettamansa traktori kaatui Lemillä tiistai-iltana.

Traktoria kuljettanut poika loukkaantui lievästi traktorin kaaduttua Lemillä tiistai-iltana. 15-vuotiaan pojan jalka jäi väliin, kun traktori kaatui ojaan hiekkatiellä.

Palomestari Lasse Vallentin Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kertoo, että pojan jalka jäi kaatuneen traktorin ovenkarmin ja maan väliin. Pelastuslaitos kohotti traktoria nostotyynyllä, jolloin jalka saatiin vapaaksi.

Vallentinin mukaan jalka ei ollut missään vaiheessa puristuksissa traktorin painon alla ja poika pystyi kävelemään omin voimin kun jalka saatiin vapautettua.

Kuljettaja sai myös naarmuja lasinsiruista. Hänet kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi.

Onnettomuus tapahtui Savikurentiellä noin kello 19.15. Hiekkatietä ajanut traktori ajautui ulos tieltä oikealle kaartuvassa mutkassa ja kaatui kyljelleen.

Kopillinen maataloustraktori vaurioitui tilanteessa ja siitä valui pieni määrä polttoainetta maahan. Pelastuslaitos imeytti aineen turpeeseen.

Kun pojan jalka saatiin vapaaksi, kaatunut kone vedettiin pystyyn toisella traktorilla. Laite hinattiin läheisen talon pihaan odottamaan hinausautoa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.