Kenkävarkaan suoritus epäonnistui surkeasti Lappeenrannassa — Poliisi: "Epäilemättä myös kenkien anastajaa on myöhemmin harmittanut"

Heidi Veijalainen

Kenkävarkaan suoritus epäonnistui surkeasti Lappeenrannassa — Poliisi: "Epäilemättä myös kenkien anastajaa on myöhemmin harmittanut"

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii erikoista varkaustapausta Lappeenrannassa. 35-vuotias lappeenrantalaisnainen anasti kaupungin keskustassa olevasta kenkäliikkeestä neljä kenkää, joista hänelle tuskin on paljoakaan hyötyä.

Kaakkois-Suomen poliisin tiedotteessa kerrotaan, että varkaudesta aiheutui harmia liikkeenharjoittajalle, jolle koitui muutaman sadan euron vahinko. Tiedotteessa arvellaan, että myös varasta on harmittanut. 

"Epäilemättä myös kenkien anastajaa on myöhemmin harmittanut havaittuaan jokaisen neljän kengän olleen oikean jalan kenkiä vasemman jalan kenkien jäädessä kaupan hyllylle", poliisi kirjoittaa.

Poliisin vanha tuttu

Rikosylikonstaapeli Ilkka Vainikka Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että tapausta tutkitaan näpistyksenä.

Vainikka ei osaa arvioida, miksi ainoastaan oikean jalan kengät kelpasivat naiselle.

—Hän pisti neljä kenkää kassiinsa ja lähti.

Poliisi on saanut selvitettyä naisen henkilöllisyyden valvontakamerakuvien avulla.  Epäilty tekijä on poliisille entuudestaan tuttu. Vainikan mukaan nainen on aiemminkin tehtaillut pieniä omaisuusrikoksia.

Luetuimmat