Karjalan Lomahovilla laimea startti nettihuutokaupassa – Entistä Kuutostien kruununjalokiveä koetetaan saada kaupaksi sekä kokonaisuutena että palasteltuna

Savonrannalla toimiva Lekotti on kaupan toimitilavälittäjän kautta.

Kuvakaappaus Huutokaupat.com-sivustolta

Kuutostien varressa sijaitsevaa venäläisomisteista Karjalan Lomahovia ulosmitataan nettihuutokaupassa.
Kuutostien varressa sijaitsevaa venäläisomisteista Karjalan Lomahovia ulosmitataan nettihuutokaupassa.

Perinteikästä matkailukeskus Karjalan Lomahovia Parikkalassa Kuutostien varrella yritetään myydä sekä kokonaisena että kahdeksaan osaan pilkottuna Huutokaupat.com -sivustolla.

Kiinnostus vajaan viikon nettihuutokaupassa olleeseen kokonaisuuteen vaikuttaa laimealta. Kokonaisuudesta on tehty kolme tarjousta, joista korkein oli sunnuntaina iltapäivällä 15 000 euroa.

Ostajat voivat tehdä kohteesta myös erillistarjouksia.

Suurimpaan erikseen myytävään kiinteistöön kuuluvat hotelli- ja vastaanottorakennus, suojellut puurakenteiset ravintolarakennus ja retkeilymaja sekä autotalli.

Erikseen myydään myös neljää vuonna 2011 valmistunutta lomahuvilaa, kahta lomarakentamiseen soveltuvaa kuivan maan tonttia sekä rantatonttia, johon voi rakentaa matkailua palvelevaa rakennuskantaa kuten saunoja.

Eniten tarjouksia on jätetty vanhasta rantasaunasta, joka sijaitsee 2 500 neliön rantatontilla.

Toiminta päättyi jo vuosia sitten

Lähes 14 hehtaarin alueelle Arkusjärven rantaan levittäytyvä lomakeskus on ollut viime vuodet venäläisen Argusjärven Hovi Oy:n omistuksessa.

Venäläisomistuksessa paikkoja laitettiin kuntoon ja uutta rakennettiin, mutta ravintola- ja hotellitoiminta päättyi jo vuonna 2014.

Vuonna 2016 kiinteistöä markkinoitiin monien mahdollisuuksien kokonaisuutena ja siitä pyydettiin 1 980 000 euroa.

Lekotti myydään yrityksenä tai kiinteistönä

Uutta omistajaa on etsitty pidempään myös Savonrannalla sijaitsevalle Lekotti Oy:lle, joka on niin ikään venäläisessä omistuksessa.

Kokonaisuus on myynnissä Cre Premises -nimisen toimitilavälittäjän kautta, mutta tiedot löytyvät myös Itä-Savon Uusyrityskeskuksen verkkosivuilta.

Tarjouksen voi tehdä joko liiketoiminnan osakekannasta tai kiinteistöistä ja maa-alueista, joita on kaikkiaan 25 hehtaaria kirkonkylän tuntumassa.

Luetuimmat