Maakuntalauluista julkaistu karaokeversiot Youtubessa: Nyt laulamaan Karjalaisten laulua!

Kyseessä on Maakuntaliiton lahja 100-vuotiaalle Suomelle ja suomalaisille.

Kuvakaappaus videolta

Maakuntalauluista on julkaistu Youtubessa karaokeversiot. Kyseessä on Suomen Kotiseutuliiton lahja satavuotiaalle Suomelle ja kaikille suomalaisille. Videot on tehty yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa. 

Enimmät videot on toteuttanut Jyväskylän yliopistossa opiskeleva Aleksi Bondfolk, joka opetteli videoiden tekemisen projektin aikana melkein alusta lähtien. Bondfolk kertoo nauttineensa projektin toteuttamisesta ja musiikin tekemisestä. Videoiden tekemiseen osallistui toinenkin Jyväskylän yliopiston opiskelija, Artturi Mäkelä

Aleksi Bondfolkilla on vankka kuorolaulutausta. Tämä takaa lauluihin hengittävyyden ja hyvän laulettavuuden, sanoo Jyväskylän yliopiston musiikin laitoksen lehtori Erja Kosonen

Maakuntalaulujen laulamisesta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan musiikilliseen materiaaliin Kotiseutuliiton Youtube-kanavalla täällä.

Karjalaisten maakuntalaulua pääset laulamaan karaokeversiona alla olevalta videolta tai täällä

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet